Sherborne Bewegingspedagogiek

Deze methode kan voor vele doeleinden worden ingezet. Het doel waarvoor ik deze inzet, is het versterken of herstellen van de band tussen ouder en kind, oftewel het versterken van de hechtingsrelatie.

Door allerlei omstandigheden kan de band met je kind onder druk komen te staan; stress van alledag, moeilijk gedrag van je kind, ingrijpende gebeurtenissen (trauma), een moeilijke zwangerschap of geboorte, postnatale depressie, spanningen in de partnerrelatie, etc.

Tijdens deze sessies gaan we op een leuke speelse manier bewegingsspelletjes doen, waardoor jij de liefdevolle band met je kind kunt versterken of herstellen, je kind zich veilig en geborgen kan voelen bij jou, jij en je kind weer vertrouwen krijgen in jullie zelf en elkaar, samen even uit het hoofd en in het lichaam, voelen, ervaren en samen plezier beleven. Tegelijkertijd leer je om goed de signalen van je kind op te pikken en daarop in te spelen. De spelletjes die je tijdens de sessies leert, kun je zelf met je kind doen, buiten de sessies om.

De sessies worden opgenomen op video en samen met jou nabesproken. Door er achteraf, als buitenstaander, naar de kijken, zie je veel meer wanneer je in de situatie en kan ik je ook de kleine subtiele dingen laten zien, die je kind laat zien en natuurlijk ook de vooruitgang!

3 bewegingssessies + 3 videoreflecties = 420,-

5 bewegingssessies + 5 videoreflecties = 670,-

Locatie: in mijn praktijkruimte in Geleen. In de thuissituatie kan ook binnen een straal van 20 km van Sittard, mits er voldoende ruimte is en er geen andere huisgenoten op dat moment aanwezig zijn. In dat geval komt er nog een km vergoeding bij.

Facebook Linkedin Instagram