Over ons

Mijn naam is Renate Lambrix- van der Zee (1980), oprichtster van Beweeg in Balans.
Getrouwd met Koen (zie hieronder) en samen zijn ouders van 2 dynamische jongens van 7 en 10.

Ik werk als pedagoog, gezinsbegeleider en bewustzijnstherapeut. Mijn passie voor het werken met ouders en kinderen ontdekte ik tijdens mijn opleiding Pedagogiek. Ik heb mijn ervaring dan ook voornamelijk opgedaan als ambulant gezinsbegeleider bij diverse organisaties. Ik vind het geweldig mooi om ouder en kind weer te zien genieten van elkaar en te zien dat ze weer met elkaar in verbinding zijn, hetgeen oh zo belangrijk is voor een gezonde ontwikkeling van het kind.

Mijn naam is Koen Lambrix (1978).

Naast mijn werk voor Beweeg in Balans, werk ik als gezinsbegeleider in de jeugdzorg. Binnen Beweeg in Balans doe ik vooral de wandel- en vitaliteitcoaching met vaders. Soms is een gesprek van ‘man tot man’, net even wat prettiger, dan van ‘vrouw tot man’.

De natuur is een krachtig middel om weer tot jezelf te komen en helderer na te kunnen denken. Ook praat wandelend vaak net wat makkelijker dan statisch zittend aan een tafel.

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om in beweging te blijven, om lekker in je vel te blijven zitten. Zelf heb ik dit ook echt nodig. En als jij lekker in je vel zit, ben je nou eenmaal ook een leukere ouder en daar help ik je graag bij.

Onze eigen kinderen zijn onze grootste leermeesters. Door hen worden wij al 10 jaar lang telkens uitgedaagd om onszelf verder te verdiepen en te ontwikkelen als ouders, onze triggers (en dus pijnpunten) onder ogen te zien, antwoorden te zoeken naar het hoe en waarom waarom ze zijn zoals ze zijn en methoden te vinden, die hierbij aansluiten om hier als een gezin een goede draai aan te geven.

We ontdekten hoe we periode’s van twee opstandige, klierige, ruziënde kinderen sneller en makkelijker konden ombuigen naar weer de twee heerlijke, liefdevolle, vrolijke kinderen die het zijn. We leerden ook veel over onze eigen prikkelgevoeligheid en de uitwerking daarvan op de kinderen. We leerden wat ervoor nodig is om zoveel mogelijk onze eigen rust te kunnen bewaren. En ook bij ons gaat het nog wel op en neer, want dynamiek hoort er nu eenmaal bij, maar we weten nu wat er voor nodig is om de boel sneller weer op het goede spoor te krijgen. Dit is voor ons zo waardevol gebleken, dat we graag onze kennis en ervaring met jou delen, want dit gunnen we elk gezin!

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten of geschillenDisclaimerContact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram