Traject “kind in balans”

In 10 fysieke sessies en 5 (beeld)bel sessies ga ik met jouw kind en jullie als ouders aan de slag om het evenwicht te herstellen. Evenwicht in lichaam en geest en evenwicht in de relaties onderling, die onherroepelijk onder druk komen te staan als je een kind hebt met moeilijk, uitdagend, of onbegrepen gedrag.

De inhoud van de sessies is volledig afgestemd op jullie hulpvraag, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er zullen sessies zijn met je kind individueel, met jullie als ouders en gezamenlijke sessies.

In de sessies maak ik gebruik van diverse lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen en spellen gebaseerd op de reflexintegratie, oefenen van executieve functies, prikkelverwerking, Sherborne Bewegingspedagogiek (gericht op versterken/ herstellen van de verbinding tussen ouder en kind), reguleren van emoties en Braingym ®

Zo werken we niet alleen aan de oppervlakte aan het uiterlijke gedrag, maar ook op het niveau het lichaam en het brein, waar vaak ons gedrag mede door bepaald wordt.

Door (leuke en fijne) oefeningen, massagevormen en spellen komt het zenuwstelsel tot rust, worden reflexen geïntegreerd en gaat het brein beter samenwerken met het lichaam, waardoor het algehele functioneren van het kind verbetert.

De oefeningen, massages en spellen gaan jullie zelf leren integreren in het dagelijks leven, zodat het brein van je kind de juiste verbindingen gaat leggen en jullie tegelijkertijd veel meer lol gaan ervaren samen en de algehele sfeer in huis al verbetert. Twee vliegen in 1 klap!

Uiteraard zal ik ook mijn kennis met jullie delen van jarenlange ervaring in de jeugdzorg en mijn eigen ervaringen met twee kinderen met speciale behoeften. Jullie krijgen tools hoe je met je kind kunt omgaan en als ervoor openstaat een spirituele kijk op het grootbrengen van kinderen van deze tijd.

Door jullie vraag van verschillende kanten aan te vliegen, ga ik voor het maximaal haalbare resultaat. Jij ook?

Alles op een rijtje:

Wat? Individuele sessie met kind, ouders en gezamenlijk

Aantal? 10 fysieke sessies, 5 (beeld)bel sessies

Waar? In mijn praktijkruimte in Geleen en/of bij jullie thuis (mits binnen straal van 20 km.)

Frequentie? 1 x per 3 weken fysieke sessie, tussendoor de (beeld)bel sessies om jullie vragen te kunnen beantwoorden en “on track” te houden. Tussen de sessies passen jullie het geleerde toe in de thuissituatie.

Het totale traject duurt dus zo’n 7,5 maand. Dit is ook nodig om blijvende resultaten te behalen

Investering? 970,-

Online:

Het traject is ook online te volgen. In dat geval is de investering 770,-. Het betreft dan nog steeds individuele, op jullie afgestemde, sessies.

Voel jij een JA? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap naar meer rust en harmonie voor jouw kind en jullie als gezin.

Twijfel je nog? Neem gerust contact op om al je vragen te kunnen stellen.

Bedenk dat er waarschijnlijk niets zal verbeteren, als je niets doet 😉

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten of geschillenDisclaimerContact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram