Voor ouders

Mindful-Mama-Mornings

Het moederschap is in deze tijd behoorlijk veeleisend. Veel moeders zorgen voor alles en iedereen, maar veel te weinig voor zichzelf. Deze ochtenden zijn speciaal voor mama’s die weten hoe belangrijk het is om even een time-out te nemen en de eigen batterij weer op te laden. De ochtenden zijn een combinatie van ontspanning, delen en inspiratie, zodat jij weer met nieuwe frisse energie en inspiratie in je gezin kunt stappen. Meer…

Sherborne Bewegingspedagogiek

Deze methode kan voor vele doeleinden worden ingezet. Het doel waarvoor deze binnen Beweeg in Balans wordt ingezet, is het versterken of herstellen van de band tussen ouder en kind, oftewel het versterken van de hechtingsrelatie.

Door allerlei omstandigheden kan de band met je kind onder druk komen te staan; stress van alledag, moeilijk gedrag van je kind, ingrijpende gebeurtenissen (trauma), een moeilijke zwangerschap of geboorte, postnatale depressie, spanningen in de partnerrelatie, etc. Tijdens deze sessies gaan we op een leuke speelse manier bewegingsspelletjes doen, waardoor jij de liefdevolle band met je kind kunt versterken of herstellen. Meer….

Traject “Gezin in Balans”


Bij dit traject bundelen Koen en Renate hun krachten om jullie gezin zo breed en diepgaand mogelijk te helpen.
Vanuit jarenlange ervaring binnen de jeugdhulpverlening en eigen ervaring als ouders, weten hoe pittig opvoeden kan zijn en hoezeer het hele gezin eronder kan lijden als de balans verstoort is Meer….

Touch of Matrix

Lichaamsgerichte (trauma)therapie

Renate is gecertificeerd Touch of Matrix therapeut ®.
Deze doeltreffende methode kan jou helpen oud zeer, trauma’s en andere emotionele en fysieke blokkades los te laten, zodat jouw weg wordt vrij gemaakt om het contact met jezelf te herstellen en dus ook het contact met je kind. Deze methode werkt ook enorm goed veel veel (chronische) fysieke klachten. Meer….

Privacystatement – Algemene voorwaarden – klachten of geschillendisclaimercontact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram