Touch of Matrix

Tijdens de Touch of Matrix (TOM) sessies gaat Renate met jou aan de slag om blokkades of fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau in het diepste van je kern los te laten.

TOM bij Mentaal/ emotionele thema’s en klachten

Ingrijpende ervaringen zetten zich vaak vast op je interne harde schijf. Recente gebeurtenissen kun je vergelijken met actieve apps; die staan nog open om in te werken. Ervaringen die langer geleden zijn, maar niet (helemaal) verwerkt zijn, kun je zien als sluimerende apps op je schijf; je kunt er niet meer in werken, maar ze kosten wel veel energie van je systeem. Het verschil tussen je telefoon en jouw systeem, is dat je op je telefoon de sluimerende apps zelf weer kunt openen, maar de apps in jouw systeem openen, vergt specifieke kennis, die de meeste mensen niet beheersen. Als er veel ‘sluimerende apps’ op je harde schijf staan, kun je ervaren dat je schijf vol is; je bent prikkelbaar, gestresst, wordt snel getriggerd, voelt je vermoeid, hebt last van slechte concentratie, etc. De zogenaamde emmer loopt over, er kan niets meer bij. Dit is vaak het moment waarop je op zoek gaat naar hulp, omdat het niet anders meer kan. Je hoeft echter niet te wachten tot het zover komt. Beter is uiteraard om bij eerdere signalen hulp in te schakelen, zodat het niet zover hoeft te komen. Je loopt bijvoorbeeld telkens tegen een bepaald thema aan, zoals onzekerheid, angst voor afwijzing, perfectionisme, angsten, boosheid, etc.

Hoe zou het zijn om jouw systeem te updaten en alle overbodige, sluimerende, energievretende programma’s van je schijf te verwijderen en er helpende, positieve, energiegevende programma’s voor in de plaats te installeren?

 • Hoe zou het zijn als jij niet meer getriggerd wordt in je onderliggende pijn?
 • Hoe zou het zijn om los te komen van blokkades, die jou remmen in je leven?
 • Hoe zou het zijn om je vrij kunnen voelen, om te zijn wie je werkelijk bent?

Ja,ik wil een gratis info-gesprek of direct een afspraak maken!

TOM voor ouder en kind

Kinderen spiegelen onverwerkte issues van de ouders en kunnen deze enorm triggeren. Door deze triggers boven water te halen, stimuleert jouw kind jou als het ware, om jezelf te gaan helen.

Als jij jezelf heelt, hoeft jouw kind je minder te triggeren en ontstaat er dus al heel snel meer rust in huis. En als je kind het gedrag nog vertoont, doet het jou niet meer zoveel, waardoor je je kind met rust en liefde kunt begeleiden en jij de papa of mama kunt worden die je wilt zijn. en je kind een veilige en stabiele basis mee kunt geven.

Bij kinderen werkt TOM extra snel, omdat (vooral jonge) kinderen gevoelswezens zijn. Het denken is nog niet zo ontwikkeld als het onze en dus zijn er minder blokkades om met hun systeem te kunnen werken. Voordat ik een kind behandel, test ik eerst of ik direct met kind ga werken, of met één van de ouders.

TOM voor kinderen kan bijvoorbeeld worden ingezet bij kinderen met veel heftige emoties, verlatingsangst, druk of juist teruggetrokken gedrag, kenmerken passend bij ADHD of autisme, pesten, opstandig gedrag, etc.

 • Hoe zou het zijn om een betere relatie met je kind te hebben?
 • Hoe zou het zijn als jij rustiger en liefdevoller op het gedrag van je kind kan reageren?
 • Hoe zou het zijn als je kind weer lekker in zijn/ haar vel komt te zitten?

Ja,ik wil een gratis info-gesprek of direct een afspraak maken!

TOM bij fysieke klachten

In veel gevallen leiden mentaal/emotionele programma’s op je harde schijf uiteindelijk tot chronische fysieke klachten. fysieke klachten zijn vaak een uiting van je lichaam dat er nog mentale of emotionele issues in jouw systeem liggen opgeslagen die nog geheeld mogen worden. Dit is ook de reden dat alléén reguliere gezondheidszorg, vaak niet voldoende is, om je van zo’n klacht af te helpen. Er wordt geen of te weinig aandacht besteed aan datgene wat heel vaak ten grondslag ligt aan een fysieke klacht; de mentale en emotionele thema’s en trauma’s. Het is dus eigenlijk een manier van je lichaam om met jouw bewuste te communiceren; “hee, er ligt hier van binnen nog iets op te ruimen”.

 • Hoe zou het zijn om die vervelende fysieke klacht aan te gaan pakken op een simpele en doeltreffende methode?
 • Hoe zou het zijn als de balans in jouw lichaam weer volledig wordt herstelt?

Ja,ik wil een gratis info-gesprek of direct een afspraak maken!

Wat maakt deze methode zo krachtig?

 • Je hoeft niet de oorsprong van je klacht te weten, zoals bijvoorbeeld bij EMDR wel het geval is. Jouw systeem weet de oorsprong en pakt het daar aan, waar nodig is. We nemen de klachten van nu als uitgangspunt.
 • Maximaal resultaat, met minimale inspanning! Geen ellelange gesprekken en graven in je verleden. Nee, je staat of ligt comfortabel op de bank, terwijl ik met jouw systeem aan de slag ga, door bepaalde vraagstellingen. Het enige wat jij hoeft te doen is toelaten, laten gebeuren, ervaren wat er in je lijf gebeurt. Natuurlijk moet je na de sessie wel alert blijven op je gedachten en manier van spreken om je probleem niet weer terug te programmeren op je harde schijf. Dit zal wellicht een omschakeling en dus een bewuste houding van je vergen, maar waar een wil is, is een weg! En natuurlijk help ik jou ook daarbij.

FAQ

 • Moet ik me uitkleden voor de sessie?

Nee hoor, de sessies zijn volledig gekleed.

 • Wat ervaar ik tijdens een sessie?

Je kunt allerlei lichamelijke sensaties voelen, zoals klamme handen, kou, warmte, je lichaam dat naar voren of naar achteren wil bewegen, schudden, trillen, etc. Het kan ook zijn dat er bepaalde beelden in je op komen. De lichaamsreactie geven mij informatie om mee verder te werken. Veel mensen ervaren een totale leegte in hun hoofd, helemaal geen gedachten, totale rust. Dit is de “leegte” van waaruit we werken. De “leegte”, het onzichtbare veld om ons heen, waarin alle informatie ligt opgeslagen. Dit is het veld waar we mee werken. TOM werkt dus NIET met energie, maar met informatie.

 • Gebeuren er dingen die ik niet wil of beangstigend vind?

Nee, alleen datgene dat jij toelaat en waar jij aan toe bent kan gebeuren. Er gebeurt dus niets, wat niet bij jou past op dit moment.

 • Moet ik er zelf ook iets voor doen?

Op de eerste plaats in het belangrijk dat je je openstelt voor het ervaren wat er in je lijf gebeurt. Hoe meer je je open stelt, hoe makkelijker het proces zijn werk kan doen. Verder is het aan jou hoe je met je gedachten in je dagelijks leven omgaat met je thema. Hier krijg je uiteraard wel handvatten voor aangereikt.

 • Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat hangt af van je thema of klacht, in welke mate jij je open kunt stellen en hoe je er in je dagelijks leven mee omgaat. Gemiddeld zijn er 3 sessies voor nodig om een klacht geheel aan te pakken. Sommige klachten zijn echter na 1 sessie al opgelost!

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten of geschillen – DisclaimerContact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram