Mindful-Mama-Mornings

Het moederschap is in deze tijd behoorlijk veeleisend. Veel moeders moeten werken, zorgen voor het grootste deel voor het huishouden, worden geacht een goede leuke mama te zijn, een toegewijde partner, een goede vriendin, een goede dochter, etc. Ze is vaak degene die het overzicht bewaard in het gezin, of een poging hiertoe doet. Degene die alles regelt voor de kinderen. En zij zelf? Die komt vaak op de laatste plaats en vaak is daar geen plaats meer en slaat ze zichzelf dus maar over. Tot dat…. het vlammetje dooft, de batterij op is. En dat komt geen mens ten goede en zeker niet een mama waar zo’n groot appel op wordt gedaan. Je bent niet de eerste die zichzelf langzaam maar zeker ziet transformeren tot iets wat ze nooit heeft willen zijn; een mopperend, waarschuwend, schreeuwend, straffend wezen dat niet zou misstaan op een bezemsteel.

Vooral mama’s van temperamentvolle kinderen hebben vaak extra behoefte om hun ervaringen te delen en ondersteuning te vinden. Vaak krijgen deze mama’s het gevoel “het niet goed te doen”, door hun eigen veroordeling en/ of door de veroordeling vanuit de omgeving. Alleen mama’s die zelf een pittig kind hebben, begrijpen werkelijk wat dit betekent en welke gevoelens dit allemaal met zich mee kan brengen. Ik merk dat er behoefte is aan delen en verbinding. Velen worstelen er nu alleen mee. Waarom niet de krachten bundelen?

It takes a village to raise a child

Vooral voor deze mama’s zijn deze ochtenden erg fijn. De ochtenden zijn echter toegankelijk voor elke mama die hier behoefte aan heeft.

DUS:

  • Heb jij behoefte aan af en toe een moment helemaal voor jou?
  • Vind je het fijn om je ervaringen over het moederschap te delen met andere mama’s en herkenning en erkenning te vinden?
  • Heb je behoefte om af en toe even écht te ontspannen en met nieuwe frisse energie en inspiratie terug in je gezin te komen?
  • Wil je soms even je batterij weer opladen, zodat jij weer de mama kunt zijn, of de mama kunt blijven die je wil zijn?
  • Wil jij je gezin vanuit een negatieve vicieuze cirkel weer in een positieve opwaartse spiraal brengen?

Dan ben je van harte welkom bij de Mindful-Mama-Mornings!

Eén ochtend in de maand speciaal voor mama’s die in zichzelf willen investeren om de beste mama-versie van zichzelf te worden of te blijven. Voor mama’s die weten dat een goede relatie met hun partner en kinderen bij henzelf begint. Voor mama’s die weten dat ze pas goed voor hun gezin kunnen zorgen, als ze goed voor zichzelf zorgen. Voor mama’s die bereid zijn hierin verantwoordelijkheid te nemen.

Wat doen we in deze ochtenden?

  • Ervaringen uitwisselen
  • Ontspanning middels yoga, (wandel)meditatie, etc.
  • Inspiratie opdoen, middels diverse workshops en thema’s
  • en heel veel lachen!

Data:

(Bijna) iedere 1e zondag van de maand van 10.00 uur tot 12.00

Investering:

27,- per keer, inclusief koffie, thee, water en iets lekkers.

Ik wil me inschrijven!

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten of geschillenDisclaimer Contact

Copyright © Beweeg in Balans