reviews

Wat klanten zeggen over onze coaching :

Reviews Touch of Matrix:

“Ik heb de Touch of Matrix (TOM) behandelingen bij Renate als zeer effectief ervaren. Blokkades die jarenlang vast zaten zijn eindelijk verholpen! Renate gaat integer en zorgvuldig te werken moedigt je op zachte, maar doeltreffende wijze aan het beste uit jezelf te halen. Echt heel mooi om te zien wat TOM kan doen in zo’n korte tijd! Het maakt psychotherapie voor mij echt overbodig.”

“Nu na de TOM behandelingen ervaar ik een diepe rust, een enorm gevoel van zelfrespect, zelfliefde, helderer weten en voelen wat ik wel en niet in mijn relatie wil. De focus ligt ineens helemaal op mijn veel minder op de ander. Ik voel me minder reactief, maar beter in staat om mijn eigen gevoel te volgen. Ik heb steeds meer energie en ik kan me beter concentreren. Het verschil is goed voelbaar! Ook voel ik me steeds meer ontspannen. Kortom; erg fijn!”

“Na een TOM behandeling durfde ik alleen in een bos te wandelen, iets wat ik normaliter doodeng vindt! Ik vond het nog wel spannend, maar mijn gevoel van vertrouwen was sterker. Verder merk ik dat ik soepeler door paniekmomentjes beweeg”

“Bijzonder! Nu veel ruimte en zachtheid in de maag, het was echt loslaten, heel het lijf, van binnen, werkte nog na, trillend”

“De effecten zijn heel bijzonder. De maagspanning is een week lang volledig afwezig geweest. Nu weer even toegenomen, maar over all al voor 80% afgenomen! Ik voelde de hele week na de sessie veel meer gemak en lichaamscontact, in vergelijking tot wat er was.”

Reviews coachtrajecten:

Vooral de manier van coachen van Renate en haar oprechte interesse vond ik zeer plezierig. Daarnaast vond ik het ook fijn dat er ook goed gelachen kon worden, naast serieus spreken. Ook het ervaren van haar (h)erkenning in mijn ‘struggles’ was fijn.” coaching heeft me weer doen beseffen wie ik wil zijn als moeder en partner en het heeft daardoor veel vruchten mogen afwerpen. Door minder te ‘doen’, heb ik ‘meer’ teruggekregen.”

“Na de coaching is de sfeer zoveel relaxter in ons gezin. Wat hierin een groot verschil heeft gemaakt is dat het me nu meestal lukt geduldig te blijven in stressvolle situaties met mijn dochter.”

“Het is prettig je te focussen op de mama die je wilt zijn. En je niet te focussen op wat voor mama je niet wilt zijn. Deze positieve insteek werkt motiverend.”

“Wat een groot pluspunt is, is dat Renate precies weet waar ze het over heeft doordat ze zelf gestruggeld heeft en herkenbare voorbeelden vanuit haar eigen situatie vertelt.”

“Door de coaching lukt het me veel meer om echt te genieten van mijn dochter en het gezinsleven. Een echte aanrader!”

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten en geschillen – DisclaimerContact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram