Training “Tussen Buigen of Barsten”

Een training voor ouders over hoogsensitieve kinderen met een temperamentvol karakter

In deze trainingsdag leer je de dynamiek in het kind zelf te begrijpen en ook de dynamiek tussen jou en je kind. Dit leg ik je op zo’n beeldende manier uit, dat direct inzichtelijk is hoe verschillende karaktereigenschappen op elkaar inspelen.

Ook krijg je concrete handvaten, die je direct thuis kunt toepassen. Ja gaat ervaren dat je niet meer hoeft te kiezen tussen buigen en barsten (of je gaat mee in de wensen van je kind, of je kunt barsten wat je kind betreft). Je gaat ervaren dat er werkelijk een tussen weg is, die recht doet aan jullie allebei, waardoor de bom niet meer zo vaak hoeft te barsten en de rust, harmonie en liefde in jullie gezin kan terugkeren.

Naast het inzicht en de praktische handvaten zul je tijdens dag enorm veel herkenning en erkenning ervaren en alleen dat doet al enorm goed. Je bent niet de enige die worstelt, er is niks mis met jou (want dat gevoel kun je soms echt hebben!), nee… je hebt gewoon een heel pittig kind met een handleiding die moeilijker leesbaar is. En ik ga je helpen deze te ontcijferen!

Data:

  • Zaterdag 16 november 2019
  • Zaterdag 8 februari 2020
  • Zaterdag 16 mei
  • Zaterdag 5 september
  • Zaterdag 21 november

Tijd:

10.00 – 17.00

Locatie:

Wordt nader bekend gemaakt. In ieder geval Zuid-Limburg

Jouw investering: 127,- p.p., inclusief heerlijke lunch

Kom je met je partner? Dan betalen jullie samen 237,-

Het fijnste is al jullie samen komen. Jullie krijgen dan allebei de informatie uit eerste hand en kunnen het thuis samen oppakken. Dit zal een dubbel sterk effect hebben.

Privacystatement – Algemene voorwaarden – Klachten of geschillenDisclaimerContact

Copyright © Beweeg in Balans

Facebook Linkedin Instagram